Värmande nyheter för höst och vinter

Vinterns nya produkter för dam är här och finns nu uppe i butiken. Sköna värmande material och snygga modeller till höst och vinter 2015/2016. Varma halsdukar är ett måste när det börjar höstas och man inte vill frysa på mornar och kvällar, varför inte skaffa den snyggaste scarfen du kan hitta här i vårt nya sortiment!

Höst/vinter-kollektionen kommer från en av våra leverantörer i London. Det nya utbudet innehåller både lagom varma halsdukar för hösten och mellanvarma accessoarer för övergångsperioden höst/vinter till stickade scarves. Vi tycker att det är snyggt med långa fransar och tog in dessa tre modeller

Grå scarf med textur och fransar

Grå scarf med textur och fransar

En skön höstscarf i lagom tjockt material. Långa fransar och med en snygg yvig textur, en given favorit till höstens mode. Den ljusgrå nyansen är speciellt snygg att matcha till mörka höst och vinterkappor.

Brun vinterscarf för dam

Brun vinterscarf för dam

Mysig stickad vinterscarf med trendigt mönster. Elegant, luftig men ändå varm, perfekt för kyliga höst och vinterdagar.

Tjock stickad halsduk för dam

Tjock stickad halsduk för dam

Tjock stickad halsduk med långa tjocka fransar. Den perfekta stickade halsduken som är tillräckligt lång för att svepa två rejäla varv runt halsen. Den här halsduken är en favorit för vintern och finns i två olika nyanser, beige och brun.

Stickade tubhalsdukar

I den nya kollektionen har vi även tagit in några stickade tubhalsdukar som finns i två färger, ”cream” eller grå. Tubhalsduken är praktisk och riktigt snygg då den lägger sig snyggt och naturligt runt halsen utan att man behöver göra någon speciell knut.

Stickad tubhalsduk

Stickad tubhalsduk