Nytt för herr

Utbudet av produkter har hittills varit allt annat än jämställt när det gäller urval för herr och dam. Detta vill ju givetvis ändra på och har denna vinter börjat bygga upp ett herr-sortiment med mode för män att ha närmast halsen.

Det är både klassiskt och trendig, tunna och tjocka material, mönster och färger för att tilltala alla smaker. Allt från den svarta halsduken för herr i retrostil till mer propert som passar rocken som den gråa herrhalsduken utan fransar med ett smalare utförande.Grå herrhalsduk

Grå herrhalsduk, snygg till rocken.

Lika nödvändig som den är under de kalla månaderna är den effektiv att få till den där snygga välklädda looken. Matcha gärna med mössa och handskar och övriga kläddetaljer. Ett bra sätt att få till liv när du har enfärgade ytterkläder är att använda en mönstrad halsduk, randigt eller rutigt, för att harmoniera med övrig klädsel. Var dock försiktig med för mycket mönster ifall dina övriga kläder också är det. Risken är då att det blir ett rörigt intryck och en enfärgad accessoar är ett säkrare kort.

Scarf till mellanårstider

Höst och vår är tid för scarves för medvetna män, detaljen som gör stilen. Vi har flera klassiska modeller för herr, som exempelvis den rutiga herrscarfen med fransar i ändarna. Nedan är vår egen favoritmodell som är extra snygg ihop med den svarta rocken eller vinterjackan.