Leveranstider när du beställer sjalar på nätet

yourstory e commerce logistics 300x150 - Leveranstider när du beställer sjalar på nätet

Det som många räknar som den stora nackdelen med att handla på nätet är leveranstiden och att du får vänta ett par dagar på att få hem din vara. Om du hittar en sjal eller halsduk som du verkligen tycker om tar det alltså ett visst antal dagar innan du kan bära den. Dock så har de största nätbutikerna väldigt snabba leveranstider vilket betyder att du kan hämta den inom 1-2 dagar. Många erbjuder idag även hemleverans så du kan få dina sjalar och halsdukar levererade ända hem till dörren.

Kolla alltid leveranstiden innan du beställer

Innan du lägger en beställning kan det vara värt att kolla leveranstiden, särskilt om du ska ha din sjal eller halsduk vid ett speciellt tillfälle. Om det är väldigt lång leveranstid kan det vara värt att se sig om efter en annan butik. Om du ska beställa något från utlandet får du dock räkna med att det tar lite längre tid. Dock kanske du hittar en scarf eller halsduk som inte går att få tag på i Sverige. Ska du inte ha sjalen inom ett par dagar är det ofta värt att vänta på den.

Välj mellan flera olika leveransalternativ

How to Avoid the 10 Biggest E Commerce Blunders compressor 1 300x225 - Leveranstider när du beställer sjalar på nätet

Näthandeln går ständigt framåt och det märks även när man kollar på leveranstider. Hos de större nätbutikerna kan du numera inte bara välja på ett leveranstid utan flera olika. Det brukar finnas en expressleverans där det endast tar 1-2 dagar. Dock är det lite dyrare än vanlig standardleverans. Numera brukar du även kunna välja vilket utlämningsställe du vill hämta din vara så det blir så praktiskt som möjligt. Flera nätbutiker som säljer sjalar samarbetar med flera olika leverantörer så som PostNord och Bring. Efter du har beställt din vara kan du spåra den och se när den kommer till din stad och ditt utlämningsställe.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.