Hitta din nya scarf till våren

Nya scarves och halsdukar har anlänt till oss och sortimentet växter sakta med säkert i butiken. Vi har fått in både mönstrade och enfärgade produkter i olika material. Letar du efter en snygg scarf till våren tycker vi att du ska ta en titt i vår katalog.

Det roliga med scarves är att det är en accessoar som kan vara pricken över i’et och lyfta en klädsel. Och det är ok att ta ut svängarna rejält både vad gäller färg och mönster. Just nu är exempelvis snygga djur och blommönster trendigt och finns i både mer eller mindre färgstarka modeller.

En röd scarf till vårkappan

Ett effektivt sätt att ge nytt liv åt dina kläder är att använda accessoarer med färg och mönster som ger en snygg kontrast. En röd scarf matchar snyggt en enfärgad jacka, kappa eller tröja. Kolla in våra röda scarves med snygga trendiga mönster.

Röd scarf med mönster

Röd scarf med mönster

Våra produkter importeras främst från andra sidan Atlanten närmare bestämt i Los Angeles där produkterna designas och sedan tillverkas i Asien. Vi har ett noga utvalt utbud av scarves och halsdukar, både trendigt och klassiskt och i alla typer av material, färger, mönster och modeller. Produktkatalogen kommer kontinuerligt att växa och vi strävar efter att kunna erbjuda både märkesprodukter och icke-märkesprodukter men ändå alltid till god kvalitet och ett bra pris. Ge oss gärna feedback eller tips på produkter här. Vi önskar en god fortsättning på 2014 och hoppas att just du finner din favorit-scarf eller halsduk i vårt sortiment.