Halsdukarna för vintern

Nu har vi äntligen fått in de nya halsdukarna för dam till vintern 2014/2015. Stickat, slätt, rutigt och mönstrat i olika färger finns nu i butiken och vi hoppas att du skall hitta den modellen som passar just dig bäst.

Stickat är alltid populärt och återkommande från år till år och vi har flera modeller att välja på, både den klassiska gråspräckliga varianten men även tub och ”infinity-modeller” som saknar ändar.

Stickad grå halsduk dam

Stickad grå halsduk dam

Vi har märkt av en efterfrågan efter tunna material som passar bra till de långa perioder när det är kyligt men ändå inte minusgrader. Modeller som värmer och är sköna mot halsen men utan att man blir alldeles för varm snabbt. Vår favorit bland de tunna modellerna är den här rutiga halsduken med klassiskt design och fransar, den finns även i svart/vit-rutig färg.

Rutig halsduk dam

Rutig halsduk dam

Två nya enfärgade och stilrena modeller har inkommit, en grå och en röd, båda med vita trendiga fransar. Materialet är mjukt med kashmir-känsla som är superskönt mot huden. Stilen är proper och passar bra till uppklädda tillfällen när man inte vill ha allt för mycket mönster som tar fokus från rocken eller kappan.

Grå halsduk dam

Grå halsduk dam

En helt ny kategori med halsdukar för herr är på gång inom kort och vi letar för närvarande efter snygga och klassiska produkter för ett herrsortiment vilket beräknas komma ut i butik någon gång under december. Varför inte köpa en scarf eller halsduk till någon du känner i julklapp, vad kan väl vara en bättre klapp än att se till att en vän eller när och kär går varm och snygg i vinter!