En sjal för vår- och sommar


I vår satsar vi på starka färger, snygga mönster och lätta material som är sköna att svepa om hals och axlar.

Det nya sortimentet med sjalar för vår- och sommar 2016 är på väg till oss just nu och några av modellerna kan man kika på redan nu i den här nyhetsposten. Vårkollektionen kommer från vår leverantör i London som vi fortsätter att importera ifrån även i år. Materialen är både bomull, linne och polyester i olika mixar för att få till den luftiga och lätta känslan som man vill åt för vår- och sommartemperaturer i vårt nordliga klimat. I år är det klara och livliga färger som gäller, blått, grönt, turkos och lila är återkommande bland de nya modellerna. Nedanför är några av våra favoriter bland det nyinkomna urvalet.

Turkos sjal för dam

Luftig och nätt sjal i turkos färg för dam. Perfekt vår och sommar-accessoar.

Den här turkosa sommar-sjalen är bara 50 centimeter bred och perfekt för sommarkvällar när man vill ha något lättare att svepa runt halsen eller över axlarna.

Om det är någon accessoar som återkommer varje år och aldrig blir omodern så är är det sjalar, man hittar dom i alla modetrender och de klassiska enkla varianterna bli aldrig fel. Variationen är näst intill oändlig och det finns garanterat mönster och färger för alla smaker. Vi gillar abstrakta och enkla mönster där mönstret inte innehåller allt för många nyanser. Det blir i regel lättare att matcha och passar till fler tillfällen. Den här mörkblå sjalen har ett elegant mönster som vi verkligen gillar. Den är tillverkat av en bomulls/linne-mix och har fransade ändar. En snygg modell som passar till mycket och går att bära till året om.

Mörkblå sjal dam

Sjal för dam i mörkblå nyans och stilrent abstrakt mönster.

Randigt är alltid rätt

Vi är svaga för randigt och tycker att det gör sig extra bra till vår- och sommarkläder. Den här randiga sjalen i en stilfull grå/blå nyans är en av nyheterna från den nya London-kollektionen och kanske är vår absoluta favorit. Snyggt ”fjäder-fransade” ändar och lätt och luftig runt halsen. Tillverkad av en blandning bomull och polyester för att bli så mjuk som möjligt mot huden. Nedan en bild och ett matchningsförlag.