Butiken slår upp portarna

Äntligen öppnar vi upp butiken med ett litet men noga utvalt utbud av halsdukar och scarfs. Vi har samlat ihop produkter som vi tycker sticker ut med en snygg och stilren design men som inte kostar skjortan på grund av ett dyrt märke. De flesta av produkterna har vi hittat från leverantörer på andra sidan Atlanten, närmare bestämt i Los Angeles. Halsdukarna är designade i USA och sedan tillverkade i Kina.

Halsdukar i olika material

Våra halsdukar är tillverkade i en rad olika material. Bland annat cashmere, siden, bomull och mjuka syntetiska material som exempelvis polyester. Flera av våra produkter är tunna och nätt sydda för att passa till fler årstider än bara vintern.

Svart halsduk

Svart halsduk

Hitintills är våra två bästsäljare favoriten scarf med döskalle-mönster med ett snyggt trendigt mönster i beige mot svart bakgrund. Vår näst mest sålda produkt är den stilrena tunna svarta halsduken tillverkat av cashmere. En proper halsduk som passar bra till uppklätt och som är mjukt och skönt mot huden.

Utbudet av produkter kommer successivt utökas och vi är ständigt på jakt efter nyheter som vi tycker passar in i vårt utbud.