Att välja en designerhalsduk

category 367 2380 300x300 - Att välja en designerhalsduk

Många kända designers väljer att tillverka sina egna halsdukar vilka brukar vara mycket eftertraktade. Även om de kostar en bra slant så är de inte lika dyra som många andra plagg i deras kollektioner. Det betyder att även ”vanligt” folk kan ha råd att köpa sig en riktigt fin halsduk eller scarf. Den kanske mest kända halsduken är den från det engelska modehuset Burberry. Den görs i deras ikoniska tyg och kommer garanterat hålla dig varm och snygg genom de kallaste vinterdagarna. Det finns modeller både för kvinnor och män. Priset för en sådan ligger på runt 3 000 kronor men går ibland att hitta billigare på rea. Det finns även flera lågpriskedjor som har gjort sina egna kopior för ett betydligt billigare pris.

En Hermesscarf blir en klassiker i garderoben

Hermes är ett annat modehus som har gott rykte och räknas som ett av de största i branschen. De är också kända för att tillverka vackra scarfs med coola tryck. Med en sådan i din garderob kommer du definitivt att kunna piffa upp varje outfit du sätter på dig. Designers hos Hermes är ofta inspirerade av ridning och det märks även på deras scarfs. Det enklaste sättet att hitta en sådan är att beställa på nätet. Du kan även hitta dessa i större modevaruhus som till exempel NK. Även här får du räkna med att betala cirka 3 000 kronor för att lägga vantarna på ditt eget exemplar. Du kan även leta efter begagnade modeller om du vill komma lite billigare undan.

Andra lite billigare alternativ

Best Scarves For Men 0 Hero 300x200 - Att välja en designerhalsduk

Du behöver inte bara satsa på de största modevaruhusen. Andra designers som danska Malene Birger eller amerikanska GANT gör fina halsdukar och scarfs till en bråkdel av priset. Du kan till exempel hitta en scarf av Malene Birger för runt 1 000 kronor. Om du hellre vill gå runt med en halsduk av GANT behöver du inte betala mer än cirka 500 kronor. Det finns alltså en modell som passar oavsett hur mycket pengar du vill lägga ut på en ny scarf eller halsduk nästa gång det är dags för ett köp.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.